EkoHiuksesta

Olen ekokampaaja Mira ja minulla on kolme ihanaa lasta. Pidämme kaikki luonnossa liikkumisesta ja kunnioitamme luontoa.

*Elän huumorilla ja maustan elämääni hymyllä. Uuden ostamisen sijaan, kannatan kierrätystä ”toisen romu, on toisen aarre” *

Perustin EkoHius ekokampaamon Kallioon Toiselle linjalle huhtikuussa 2014.  Vuonna 2021 kampaamoni muutti Sörnäisiin.

Erikoistuin ekokampaajaksi vuonna 2013 toukokuussa. Kampaajana olen ollut vuodesta 2008 alkaen. Halusin tehdä kampaajan työtä turvallisesti, joten päädyin Prakticumiin opiskelemaan ekokampaajaksi. Tuo matka oli aivan ihastuttava ja elämääni rikastuttava kokemus, joka osoitti minulle elämäni tien.

Ekokampaajantyö on minulle kuin elämäntapa. Aamulla on mukava nousta, kun tietää nauttivansa siitä mitä päivän aikana työkseen tekee.

…Tätä elämänpolkua kuljen intoa ja onnea täynnä kohti ääretöntä…

Kampaamooni voit tulla yksin, kaksin, kolmin, nelin tai …voit viettää hyvinvointipäivää -iltaa kera ystävien tai työporukalla.

 

Vuonna 2021 valmistuin Valmentamosta Life coach -valmentajaksi, jota teen myös kampaamossani.

Life coach -valmennus on myös lähellä sydäntäni ja siksi nämä kaksi minulle sydäntä lähellä opiskelemaani ammattia halusin yhdistää, jotta voin palvella asiakkaitani kokonaisvaltaisesti.

Eli pää kuntoon sisäisesti ja ulkoisesti.

Tai voit tulla vain valmennukseen ekokampaamooni, missä voin tehdä sen sinulle. Täällä on rauhallinen tila kasvokkain käydä läpi asioita joihin haluat keskittyä. Lisätietoja http://www.vitaalivalmennus.fi