Ekokampaamon palvelut

Intialainen päähieronta:

Intialainen päähieronta on rentouttava ja miellyttävä elämys, joka vaikuttaa sekä fyysisellä että psyykkisellä tasolla. Olo on puolen tunnin hoidon jälkeen seesteinen ja ajatukset kirkkaat ja rauhalliset. Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, joilla käsitellään hartiaseutu, olkavarret, ja pää tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hieronnan ajaksi hiuksiin laitetaan tarpeen mukaan luomuöljyä sekä lisäksi voidaan käyttää eteerisiä öljyjä antamaan lisähoitoa hiuksille ja päänahalle,rentouttamaan ja piristämään. Hoito suoritetaan vaatteet päällä (mieluiten puuvilla paita) Intialainen päähieronta kuuluu oleellisena osana energialeikkauksessa ja savi- tai merilevähoidossa sekä kasvivärjäyksessä. Päähierontaa voisi oikeastaan kutsua stressipesuksi, sen rentouttavan ja puhdistavan vaikutuksen ansiosta. Päähieronta mm: – lisää verenkiertoa, jolloin hiustenja ihon ravinteiden saanti paranee. – Se rentouttaa lihasjännitystä – auttaa päänsärkyyn – helpottaa silmien rasitusta – auttaa hius- ja päänahan ongelmiin – voi auttaa unettomuuteen – stressiin Kun haluat hemmotella itseäsi tai läheistäsi, intialainen päähieronta on mitä oivallisin tapa tehdä se. Vaikka lahjakortilla.

Puhdistushoidot savella tai merilevällä:

Hiuksiin ja hiuspohjaan kertyy epäpuhtauksia ja kemikaaleja sekä ulkoisesti että sisäisesti. Osa hiusjuurista voi tukkeutua, jolloin se saattaa näkyä mm. hiusten ohenemisena.

Hoidoilla hoidetaan:
– ärtynyttä, kuivaa tai kiristävää päänahkaa
– hilseilyongelmaa
– tai tasapainoitetaan rasvoittumista
– hoidetaan kemiallisesti käsiteltyä hiusta
– puhdistetaan hiukseen ja päänahkaan kerääntyneet kemikaalit pois ja mennään pintaa syvemmälle saaden koko keholle syväpuhdistavaa hoitoa.

Savi imee itseensä epäpuhtauksia sekä hiusjuuresta että hiuksen pinnalta ja tasapainoittaa rasvoittuvuutta. Savi on antiseptinen se rauhoittaa ja lääkitsee ärtynyttä hiuspohjaa. Auttaa erilaisiin päänahanongelmiin, kuten hilse ja rasvaisuus.

Merilevä eli karrageenihoito on kosteuttavampi vaihtoehto, sillä on myös raskasmetalleja poistava vaikutus. Hoito sopiikin tehtäväksi mm.antibioottikuurien, rokotusten tai amalgaamisaneerausten jälkeen. Se myös kirkastaa vaaleiden hiusten väriä. Tekee hiuksista syväpuhtaat ja kiiltävät.
Päähieronnanansiosta puhdistavat ainesosat pääsevät vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti koko kehossa.

Kasviväriä ennen tehty hoito parantaa värin syntyä hiuksiin.

Energialeikkaus:

Energialeikkauksella hiusten oma luonne tulee esiin, hiukset vahvistuvat ja saavat taipuisuutta.

Hiusten energialeikkaus on enemmän kuin hiusten lyhentämistä. Se on energisoiva hoito, joka rentouttaa ja käynnistää puhdistusprosessin koko kehossa.
Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, jolloin aineenvaihdunta ja verenkierto vilkastuu.
Leikkaus perustuu hyvin puhtaaseen ja selkeälinjaiseen leikkaustekniikkaan, jossa kuunnellaan hiusten omaa tahtoa asettua. Leikkaus kunniottaa hiuksen kasvusuuntia ja taipuisuutta.
Hiuksista tulee hyvinvoivat, paksummat ja toisilla jopa taipuisammat. Hiukset pysyvät mallissaan normaalia kauemmin ja ne voivat kasvaa vapaasti.

Leikkauksesta pyritään saamaan toimiva ilman joka aamuista vaivannäköä.

Kasvivärjäys:

Oikeissa kasviväreissä ei ole synteettisiä värejä. Tunnetuin kasviväri on henna Lawsonia Inermis. Hennalla saa aikaiseksi kuparinpunaisia sävyjä. Väriskaalaa saadaan laajemmaksi – ruskeammaksi ja tummemmaksi- sekoittamalla muita kasvivärejä hennan sekaan, indigoa, cassia obovataa, jauhettuja yrttejä, tai jauhettuja kasveja, jotka ovat luomukasvatettujen pensaiden jauhettuja lehtiä tai juuria. Kasviperäiselle luonnonhennalle ei ole raportoitu allergioita.
Soveltuu usein myös allergikoille, jotka eivät voi käyttää synteettisiä hiusvärejä (hapetevärit). Soveltuu myös odottaville tai imettäville äideille.
Uskomattoman kaunis, luonnollinen ja kiiltoa lisäävä väri hiuksiin. Juuri sinulle luonnollinen sävy. Tai vaihtelua kaipaavalle jotain muuta sävyä luonnollisesti. Ennen kaikkea väristä tulee luonnollinen.

Kasviväriin lisätään erilaisia yrttejä tai kasveja tehostamaan värisävyä. Värjäystulos on aina yksilöllinen, johon vaikuttaa hiuslaatu, pohjaväri sekä ph.
Kasvivärit hoitavat sekä hiuksia että päänahkaa ja koska kasvivärit ovat aitoa luonnontuotetta. Niillä voi värjätä useastikin, jolloin väri syvenee. Väri suojaa hiusta, sillä se kiinnittyy hiuksen pintaan.

Kasvivärillä ei voida varsinaisesti vaalentaa, mutta oman värin kirkastus vaaleampaan suuntaan on mahdollista asteen kaksi. Myös hunajan ja kullan sävyjä voidaan tehdä.

Jos väriä halutaan saada useita asteita tummemmaksi, voidaan tehdä kaksivärjäystä peräkkäin.
Luonnonvalkoisten (harmaat) hiusten tummentaminen onnistuu jopa yhdellä värjäyskerralla. Monta astetta tummemmaksi onnistuu tuplavärjäyksellä.

Ero kasvivärilläja synteettisellä värillä on se, että kasviväri on turvallisempi vaihtoehto hiusten värjäämiselle. Tietenkin voit olla jollekin kasville allerginen, joten kerrothan siitä ennen värjäystä.

Life coach valmennus

Valmennukseen tullaan, kun halutaan asettaa ja saavuttaa tavoitteita, etsiä omaa suuntaa,

tehdä muutoksia elämässä tai esimerkiksi poistaa rajoittavia ajatusmalleja eli uskomuksia.

Valmennuksessa tehdään myös tunnetyöskentelyä sekä tutkitaan ja kirkastetaan elämänarvoja,

siinä keskitytään katsomaan tulevaisuuteen ja tähdätään sinun tilannettasi palvelevaan muutokseen.

Se on prosessi, joka alkaa tilanteesi ja tavoitteidesi kartoittamisella,

jossa sinä asetat itsellesi prosessin välitavoitteet, joiden saavuttamisessa olen tukena.

Valmentaja ohjaa asiakasta löytämään ja oivaltamaan. Tämä perustuu ajatukseen että jokaisessa meissä piilee suuri viisaus ja syvällinen ymmärrys meille tärkeisiin asioihin.

Tähän perustuu myös kehoyhteyden merkitys. Kehomme ja mielemme ovat yhtenäinen kokonaisuus.

Olemalla yhteydessä itseemme ja kehoomme, pystymme oivaltamaan asioita ja näkemään syvemmin ja selkeämmin kuin jos toimisimme pelkän mielemme varassa.

Käy kurkkaamasa  http://vitaalivalmennus.fi

Voit yhdistää valmennus ja kampaamokäyntisi kätevästi yhdellä kerralla ”PÄÄ KUNTOON SISÄISESTI JA ULKOISESTI”. Saat valittua ajanvarauksestani kampaamopalvelun yhteyteen lisäpalveluna Life coach – valmennuksen.

Jo yksi valmennuskerta avaa mieltäsi ja pääset aloittamaan kohti tavoitteita, mutta muutaman kerran valmennusprosessi antaa sinulle eväitä pidemälle sekä pystyt näin paremmin muuttamaan ei toivottuja toimintamallejasi.