Myyntituotteemme

Myynnissä mm. seuraavien tuotemerkkien tuotteita:

Less is more hiusten hoito- ja muotoilutuotteet

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteissa yhdistyy käytännöllisyys, yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

Less is moren Angelroot voluumisuihke on yksi suosikkituotteistani

Föönaussuihke maksimoi tuuheuden ja pidon sekä on antistaattinen. Muotoilua kiinnittävä ja tyveä kohottava suihke antaa maksimaalisen tuuheuden latistamatta hiuksia.

Vahvistaa ja antaa runsautta sekä terveen kiillon. Sertifioidut, luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista saadut raaka-aineet, kuten ruokosokeri*, agave-inuliini* sekä Mühlviertler metsähunaja*.

* luomusertifioitu.

Kripa

Kripa-tuotteet on kehitetty puhtaimmista ja toimivimmista luonnon raaka-aineista, Iuonnollisuusprosentti on jopa 99%.   Koostumuksista on jätetty pois kyseenalaiset kemikaalit, jotka on korvattu ihoystävällisillä vaihtoehdoilla taaten mikrobiologisen puhtauden ja maksimaalisen ihoystävällisyyden. Tuotteet on kehitetty ja tasapainoitettu minimoimaan allergisia reaktioita. Näin ollen ne sopivat myös herkimmille ihotyypeille ja silmille.

Sarjan ulkoasu on erittäin hienostunut, minimalistisen tyylikäs ja ylellinen. Uudelleen täytettävät paletit antavat täyden vapauden valita itselle mieluisía väriyhdistelmiä, mutta on myös erittäin ekologista ja ekonomista.

KRIPA-TUOTTEITA EI OLE TESTATTU ELÄIMILLÄ MISSÄÄN TUOTANNON VAIHEESSA. VAAN NE OVAT DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTUJA.

Kaikista valmistuseristä testataan yleisimpierı allergisia oireita aiheuttavien raskasmetallien pitoisuudet.

KRIPA-TUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ: PETROLAATTEJA, SILIKOONEJA, PARABEENEJA, HAJUSTEITA, NANOMATERIAALEJA, SYNTEETTISIÄ AROMI- TAI VÄRIAINEITA, PARAFIINIA, ALKOHOLIA, TEA-YHDISTEITÄ, SYNTEETTISIÄ KALVONMUODOSTAJIA TAI MINERAALIÖLJYJÄ.

Okabo Argan öljy

100% puhdas Arganöljy on ihanteellinen luonnontuote, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Se imeytyy nopeasti ja jättää iholle kauniin hehkun. Ei sisällä kemikaaleja, parabeeneja tai muita säilöntäaineita, eikä mitään keinotekoista. Ainoastaan sataprosenttisen luonnonmukaisia, parantavia ravinteita iholle. Arganöljy sisältää runsaasti tehokosteuttavia ja ravitsevia ainesosia: tyydyttymättömiä rasvahappoja, steroleja, skvaleenia ja fenolisia yhdisteitä sekä runsaasti E-vitamiinia ja hivenaineita. Arganöljyllä on myös antibakteerisia ominaisuuksia ja se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Kaurilan sauna

Aprikoosi palashampoo

VAHVISTAVA JA TUUHEUTTAVA

Aprikoosiöljy auttaa tekemään hiuksista tuuheat, puhtaat sekä kiiltävät. Tuote on hajusteeton ja 100% vegaaninen, ja se sopii herkälle iholle ja hajusteherkille. Ekologinen ja eettinen valinta hiuksillesi ja ympäristölle!

Sade tuotteet

Tuisan Sade-tuotesarja on kehitetty ja valmistettu suomalaisessa biokosmetiikkalaboratoriossa.

Tuotteet valmistetaan huolellisesti luonnonkosmetiikan periaatteiden mukaisesti. Laadukkaat luomutuotetut kasviöljyt ja -uutteet sekä ecocert-hyväksytyt ainesosat hoitavat ja hemmottelevat ihoa sekä hiuksia.

Kaikissa Sade-tuotteissa käytetään keskeisenä tehoaineena HIMALAJAN KRISTALLISUOLAA, joka on mineraalirikas luonnonsuola. Se hoitaa ja ravitsee tehokkaasti ihoa ja sillä on luontaisesti desinfioiva vaikutus. Suola tasapainoottaa ihoa ja hoitaa ihoärsytystä.