Myyntituotteemme

Myynnissä mm. seuraavien tuotemerkkien tuotteita:

Less is more hiusten hoito- ja muotoilutuotteet

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ja luomusertifioitu ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteissa yhdistyy käytännöllisyys, yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen.

Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

Less is moren Angelroot voluumisuihke on yksi suosikkituotteistani

Föönaussuihke maksimoi tuuheuden ja pidon sekä on antistaattinen. Muotoilua kiinnittävä ja tyveä kohottava suihke antaa maksimaalisen tuuheuden latistamatta hiuksia.

Vahvistaa ja antaa runsautta sekä terveen kiillon. Sertifioidut, luonnonmukaisesti kasvatetuista kasveista saadut raaka-aineet, kuten ruokosokeri*, agave-inuliini* sekä Mühlviertler metsähunaja*.

* luomusertifioitu.

Okabo Argan öljy

100% puhdas Arganöljy on ihanteellinen luonnontuote, joka hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Se imeytyy nopeasti ja jättää iholle kauniin hehkun. Ei sisällä kemikaaleja, parabeeneja tai muita säilöntäaineita, eikä mitään keinotekoista. Ainoastaan sataprosenttisen luonnonmukaisia, parantavia ravinteita iholle. Arganöljy sisältää runsaasti tehokosteuttavia ja ravitsevia ainesosia: tyydyttymättömiä rasvahappoja, steroleja, skvaleenia ja fenolisia yhdisteitä sekä runsaasti E-vitamiinia ja hivenaineita. Arganöljyllä on myös antibakteerisia ominaisuuksia ja se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.

Nyt myös arganshampoo- ja hoitoainepalat

Puhdistaa hellävaraisesti säilyttäen hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainon. Vähentää sähköisyyttä. Ei tahmaa tai vaadi totuttelua. Erittäin riittoisa yksi pala vastaa noin 2-3 shampoopullollista. Sopii kaikille hiustyypeille, myös curlygirl -hiustenhoitoon.
 
LUOMU – VEGAANINEN – BIOHAJOAVA – SULFAATITON – KOTIMAISTA KÄSITYÖTÄ – AVAINLIPPUTUOTE

TEK HARJAT JA KAMMAT

Italialainen TEK valmistaa suurella sydämellä harjoja ja kampoja luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa. Jokainen tuote valmistetaan alusta loppuun asti yrityksen omissa tiloissa taitavan italialaisen käsityöläisen toimesta. Tuotteissa on brändin oma, tyylikäs Italialainen design. Ergonominen muotoilu ja antistaattinen puumateriaali tekevät niistä miellyttäviä käyttää.

 

TEKIN tuotteiden päämateriaali on italialainen, 100% FSC sertifioitu puu (valkopyökki, saarni, oliivipuu). Puu on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille. Harjojen pohjissa käytetään aitoa luonnonkumia, ei synteettisesti valmistettuja raakaöljyjohdannaisia. Jokainen puuharja ja kampa viimeistellään ja pintakäsitellään käsityönä karnaubavahalla ja pellavansiemenöljyllä. Tuotteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvivärejä.

Teknisen toimivuutensa lisäksi, TEKin tuotteilla on hoitavia vaikutuksia. Puupiikkiharja hieroo ihanasti päänahkaa ja parantaa sen verenkiertoa, vahvistavaa hiusjuuria, imee itseensä ylimääräistä ihotalia sekä hiuksissa olevia epäpuhtauksia. Luonnollinen villisianharjas puolestaan antaa hiuksille volyymiä ja kaunista kiiltoa sekä liukuu hiusten sisään ja erottelee ne toisistaan hellävaraisesti repimättä tai rikkomatta hiusta.

Ekologinen ja vegaaninen OLIVA-kynttilä

OLIVA-kynttilä on täysin kasvipohjainen ja sen pääraaka-aine on oliivi. Oliivit on kasvatettu Italiassa, jossa ne myös jalostetaan kynttilän raaka-aineeksi. Raaka-aine matkaa meille Vaajakoskelle ja näin ollen OLIVA-kynttilät tuotetaan kokonaan EU:n sisällä.

Sillä on siis merkittävästi pienempi hiilijalanjälki kuin – paitsi perinteisillä kynttilöillä, mutta myös – monilla ympäristöystävällisillä, esimerkiksi soijasta valmistetuilla kynttilöillä.

 

Poltettaessa OLIVA-kynttilään sulaa ainutlaatuinen, pitsimäinen reunus.

Jotta saisit nauttia mahdollisimman pitkään myös pitsireunuksen kauneudesta, kannattaa OLIVA sammuttaa kynttilänsammuttimella tukahduttamalla: puhaltamalla sammuttaessa “pitsi” saattaa lähteä irti.

OLIVA on myös miellyttävä polttaa, sillä se on täysin hajustamaton eikä kynttilä savuta. Lisäksi oliivikynttilällä on tiiviin rakenteensa ansiosta pidempi paloaika kuin vastaavan kokoisissa parafiinikynttilöissä.