Puhelin

044 7992992

Email

ekohiusekokampaamo@gmail.com

Avoinna

Sopimuksen mukaan

Olen ekokampaaja Mira ja minulla on kolme ihanaa lasta. Pidämme kaikki luonnossa liikkumisesta ja kunnioitamme luontoa.

*Elän huumorilla ja maustan elämääni hymyllä. Uuden ostamisen sijaan, kannatan kierrätystä ”toisen romu, on toisen aarre” *

Perustin EkoHius ekokampaamon Kallioon Toiselle linjalle huhtikuussa 2014. Erikoistuin ekokampaajaksi vuonna 2013 toukokuussa. Kampaajana olen ollut vuodesta 2008 alkaen. Halusin tehdä kampaajan työtä turvallisesti, joten päädyin Prakticumiin opiskelemaan ekokampaajaksi. Tuo matka oli aivan ihastuttava ja elämääni rikastuttava kokemus, joka osoitti minulle elämäni tien.

Ekokampaajantyö on minulle kuin elämäntapa. Aamulla on mukava nousta, kun tietää nauttivansa siitä mitä päivän aikana työkseen tekee.

…Tätä elämänpolkua kuljen intoa ja onnea täynnä kohti ääretöntä…

Kampaamooni voit tulla yksin, kaksin, kolmin, nelin tai …voit viettää hyvinvointipäivää -iltaa kera ystävien tai työporukalla.

Veera löysi tiensä ekokampaamooni 2016 helmikuussa, jolloin opiskeli ekokampaajaksi. Veera valmistui ekokampaajaksi syyskuussa 2016.

Kiteeltä kotoisin oleva Veera muutti parturi-kampaajaksi vuonna 2007 valmistumisen jälkeen pääkaupunkiseudulle työn perässä sekä kouluttautui meikkaaja-maskeeraajaksi vuonna 2009.

Veera jäi äitiyslomalle marraskuussa 2018 ja palaa 17.1.2020.

Pia  saapui kuin tilauksesta EkoHiukseen marraskuussa 2018  ja aloittaa työt ekokampaajana sekä jalkojenhoitajana tammikuuussa 2019.

Olen Pia jalkaterveyden ja kauneuden ammattilainen ja Valviran rekiksteröimä jalkojenhoitaja. Kampaajaksi olen valmistunut vuonna 1997 ja ekokampaajaksi 2015.
Maskeeraajaksi valmistuin 1999 ja ammattitutkinnon tästä tein 2018. Olen myös
media-alan ammattilainen ja olen työskennellyt tv- ja studiotuotannoissa kuvaajana
vuodesta 2004 lähtien.
Omat kotisivuni jalkojenhoidosta https://www.piakoivukangas.fi/piakoivukangas/